Heb je vragen?
Wil je advies?
Laat van je horen!

Veel gestelde vragen / FAQ

We werken via een vast proces dat meermaals heeft bewezen een meerwaarde te zijn. Elke verhuis start met een gesprek. Daarbij proberen alle partijen te betrekken en gaan we grondig na wat de verwachtingen en noden zijn.

Als iemand verhuist naar een zorgomgeving heeft die doorgaans veel minder plaats en opbergruimte. Dat niet alle spullen mee kunnen verhuizen is duidelijk. We helpen om de spullen te sorteren en selecteren. Spullen worden doorgaans in 3 categorieën ingedeeld. Zelf meenemen, anderen gelukkig maken en weggooien.

Doorgaans kunnen we snel helpen en zijn er geen wachttijden. Toch raden we iedereen aan vroeg genoeg te beginnen met de voorbereiding. Vergeet niet dat de emotionele/mentale voorbereiding voor de betrokken partij vaak meer tijd vraagt dan het echte concrete verhuiswerk.

Dat is geen enkel probleem. We hebben ervaring met verhuizingen op elke verdieping. We hebben partners die beschikken over verhuisliften en regelen alle praktische zaken (bediening lift, vergunningen, verkeersborden, …).

Dit is natuurlijk afhankelijk van de grote van het huis en de hoeveelheid spullen. Doorgaans kunnen we alles inpakken in 1 enkele dag, maar afhankelijk van de situatie is het soms aangewezen om het inpakken te spreiden over meerdere dagen. Dat kan het verwerkings- en aanvaardingsproces ten goede komen.

De kostprijs van praktische zaken zoals een verhuiswagen of verhuislift zullen de prijs beïnvloeden. Dankzij onze afspraken en samenwerking met onze vaste partners kunnen we de meer kost toch enigszins drukken. Voor meer informatie over onze prijzen kan je contact opnemen.

We richten de nieuwe woonst met plezier voor je in. Het installeren en plaatsen van de meubelen, apparaten, inboedel en persoonlijke spullen doen we in overleg. Indien gewenst nemen we foto’s van de oude woonst om de nieuwe op de zelfde manier in te richten.

Nieuwsbrief

Handig tips in je inbox

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang handige verhuistips direct in je mailbox. We helpen je met advies en delen onze ervaring zodat uw verhuizing vlot kan verlopen.