Verhuizen van A tot Zonder zorgen

Fraboez weet als geen ander hoe moeilijk de stap naar een zorgwoonst kan zijn. Wij kunnen alles regelen in uw plaats met oog voor het emotionele en menselijke aspect.

Ik bied niet alleen hulp en ondersteuning waar de nood het hoogst is maar het is mijn doel om dit proces op een zo aangenaam mogelijke manier te laten verlopen en te zorgen voor een gemoedelijke en warme sfeer. Mogelijke frustraties of zorgen wil ik jullie kunnen besparen.

Wat ik voor alle partijen, in deze fase, kan betekenen is rust.
Veerle Lepez

De beslissing te verhuizen naar een serviceflat of woonzorgcentrum is geen evidente, deze gaat gepaard met heel wat emoties. Bij verhuizen naar een compactere oppervlakte zal je niet alles kunnen meenemen. Het is meer dan gewoon verhuizen, plots word je geconfronteerd met het feit dat je keuze gaat moeten maken uit de spullen die je een leven lang verzamelde.

Ook voor familieleden kan dit emotioneel zwaar vallen of als een last ervaren worden. Omwille van drukke agenda’s, kleine kinderen,… ontbreekt hen vaak tijd en energie om te helpen of in dit proces aanwezig te zijn. Het is een hele uitdaging om dit gegeven in alle rust en met het nodige respect voor elkaar en elkaars wensen af te handelen. Zeer menselijk want iedereen beleeft dit op zijn manier.

Omdat je emotioneel betrokken bent is het moeilijk om spullen objectief te kunnen bekijken en te oordelen of iets weg mag of niet. Wat ik voor beide partijen, in deze fase, kan betekenen is rust.

Zonder zorgen verhuizen?
Het kan!

We nemen alles voor onze rekening…

  • Zorgeloos op weg naar een nieuwe thuis
  • Alle praktische zaken voor je geregeld
  • Oog voor de emotionele en menselijke kant